Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

Subscribe RSS

 Aloite liikkeelle uudelleen
19.08.2012 21:34 | Pirita Nenonen

Tämä aloite jäi ilmaan roikkumaan, kun liikuntapuolella oli todettu, että aloitteeseen palataan takaisin seuraavan kerran asiakas maksuja määriteltäessä. Joko viimeiseen kahteen vuoteen ei ole asiakasmaksuja määritelty uudestaan tai sitten aloite on unohdettu ottaa käsittelyyn

Tämä aloite on laitettu uudelleen kiertoon korostettuna, että niin liikuntapuoli että kulttuuripuoli sitä käsittelisi. Koska kyseessä ei ole pelkästään uimaliput vaan myös teatteriliputkin.


 - Pirita Nenonen | Kommentoi
 17.09.2009 23:17 | Pirita Nenonen

Aloite siirretty Ritva Olsénin käsittelyyn


 - Pirita Nenonen | Kommentoi
 näin toimitaan kaupungilla
28.08.2009 13:52 | Pirita Nenonen

Asiaa valmisteleva virkamies on vaihtanut työpaikkaa. Aloitetta siis saa taas metsästää missä on ja missä mennään.. Kunhan ei olisi "ö-mappiin" siivottu työpaikan vaihdosta tehdessä.


 - Pirita Nenonen | Kommentoi
 aloite käsittelyssä
08.05.2009 12:37 | Pirita Nenonen

Aloite on mennyt Elina Uusitalolle käsittelyyn. Tämän hetken tietojen mukaan hän on sairaslomalla, joten asian etenemisestä ei ole tarkempaa tietoa.


 - Pirita Nenonen | Kommentoi
 Aloite äitiys-vanhenpain ja kotihoidontukea saavien alennuksista
25.02.2009 12:35 | Pirita Nenonen

ALOITE:

 

Äitiys-ja vanhempainpäivärahaa ja kodinhoitotukea saaville alennuksia.

 

Perusteet:

Työttömille ja eläkeläisille annetaan alennuksia monissa paikoissa alentuneen maksukyvyn vuoksi. Äitiys/vanhempainraha sekä kotihoidontuki ei ole suuria, ovat jopa työttömyyspäivärahaa ja eläkettä pienemmät. Äitiys/vanhempainrahatuilla tai kotihoidontuella olevat joutuvat myös itsensä lisäksi elättämään lapsensa. Liikunta ja liikkuminen kotona olevien äitien/isien mielenterveyden ja hyvinvoinnin kannalta ovat tärkeää. Äideille liikunta synnytyksen jälkeen auttaa elimistöä palaamaan normaalitilaan. Liikuntamuodot, jotka ovat taloudellisesti heille mahdollista on kävely, luistelu ja hiihto. Liikkuminen kodin ulkopuolella rajoittuu usein lähelle kotia ilman julkista liikennettä. Mahdollisuuksia mennä kaupungin eri kultturellitapahtumiin ei monelle edes tule mieleen, teatteriliput,elokuvaliput kalliita.

 

Tällä hetkellä kaupunki antaa eläkeläisille ja työttömille sekä opiskelijoille alennusta esim. Teatterilipuista, uimahallilipuista sekä eri tapahtumien lipuista. Äitiys/vanhempainpäivärahalla tai kotihoidontuella olevat kävisivät näissä tapahtumissa, jos he saisivat lippunsa esim. Eläkeläisten hinnalla. Nyt monikin jättää menemättä ja nämä pienetkin tulot jäävät kaupungilta saamatta.

 

Aloite:

Kaupunki sisällyttäisi eläkeläisten ja työttömien alennuslistaan myös äitiys/vanhempainrahalla sekä kotihoidontuella olevat. Yhteistyössä kelan kanssa voisi tehdä todistuksen, jonka kela antaisi ko. Tukien saajille. Kotihoidontuella oleville kela voisi myöntää kortin vaikka 1 vuodeksi kerrallaan, jos kotihoidontukea on haettu sinne saakka, kun lapsi täyttää 3v. Kotihoidontuella olevan tulisi hakea ko. Korttia.

 

 

Pirita Nenonen

Perussuomalaiset


 - Pirita Nenonen | Kommentoi©2019 pirita nenonen - suntuubi.com