Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Valtuustoaloite 14.3.2011

OUNASRINTEEN TURVALLISUUS 

Ounasrinteellä asuvat ovat olleet yhteydessä moneen otteeseen allekirjoittaneeseen alueen levottomuuden lisääntyessä. Kerrostalojen asukkaat ovat kertoneet, että pyykkihuoneella käy ulkopuoliset pesemässä omia pyykkejään poistaen asukkaiden pyykit koneesta sekä naruilta. Jalkapalloa potkivat nuoret ulkomaalaiset vahingoittavat asukkaiden autoja ja leikkikentiltä ajetaan lapset pois jalkapalloilun tieltä. Asukkaiden kertoman mukaan asiasta heille sanottuaan saadaan kuulla uhkailuja ja pientä ilkivaltaa tapahtuu lisää.

Viime aikoina olen kuullut, että lähes ikänsä alueella asuneet ovat turvattomuutensa vuoksi muuttaneet pois Ounasrinteen alueelta. Yleisissä keskusteluissa Ounasrinne saa ikävän leiman juuri levottomuuden vuoksi.

Aiemmin olen tehnyt esityksen maahanmuutto-ohjelman laatimisesta kaupunkiimme. Sosiaalinen maahanmuutto-ohjelma oli tarkoitus tehdä vuoden 2010 aikana. Tässä asiaan tulee kiinnittää huomiota. Ounasrinteestä ei saa tulla samanlaista kaupunginosaa kuin Tukholmassa on, jossa ei pian poliisitkaan uskalla liikkua.

 

Valtuustoaloite:

Ounasrinteen turvallisuuden takaamiseksi tulee pitää asukastilaisuuksia, joissa yhdessä maahanmuuttajien ja paikallisten asukkaiden kanssa pohditaan Ounasrinteellä asumisen yhteisistä pelisäännöistä. Yhteistyötä SPR:n ja kaupungin sekä asukasyhdistyksen kanssa on tiivistettävä.

Pirita Nenonen

Perussuomalaiset

 


©2019 pirita nenonen - suntuubi.com